Ασύρματος ειδικός επικοινωνίας, ο relaible συνεργάτης σας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Runshine international Co Ltd

Είμαι Online Chat Now

Runshine international Co Ltd

1
Runshine international Co Ltd
Προβολή Office

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Runshine
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

RUNSHINE η ΔΙΕΘΝΗΣ Co., ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΣΤΗΚΕ ιδρύθηκε το 2009 είναι μια κατασκευή και συνδυασμένες εμπόριο επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας. Όποιοι ενσωματώνουν την ερευνητικές ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις του ασύρματου προϊόντος. Το Runshine είναι δεσμευμένο να παρέχει την υπηρεσία κεραιών OEM/ODM. Εστιάζουμε στις κεραίες MIMO, την κεραία σταθμών βάσης, την κεραία LTE, την κεραία ζωνών WIMAX το /WIFI/3G/GSM/CDMA/GPS/UHF/VHF/FM και άλλη έρευνα και ανάπτυξη κεραιών, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

Με την αυξανόμενη δύναμη της επιχείρησης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες μας και να κρατηθούν οι ασύρματες τάσεις αγοράς. Το 2011 ιδρύσαμε ειδικά το ασύρματο τμήμα εξοπλισμού, που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη ενισχυτών τηλεφωνικών σημάτων κυττάρων, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Καλύψεις 450MHZ προϊόντων σε 2700MHZ. Σε μεγαλύτερο βαθμό ικανοποιήστε τις ανάγκες των πελατών, η επιχείρησή μας παρέχει επίσης άλλα σχετικά ασύρματα βοηθητικά προϊόντα επικοινωνίας όπως το «ασύρματο AP, ασύρματη CBE, ασύρματη γέφυρα, ασύρματος προσαρμοστής, jammers σημάτων» και ούτω καθεξής. Παροχή των μιας στάσης ασύρματων προϊόντων, ασύρματη υπηρεσία λύσεων. Ποια βοήθεια οι πελάτες μας για να μειώσουν το κόστος, κερδίζουν την αγορά και κερδίζουν το κέρδος.

Τώρα Runshine είναι κύριο της θέσης 3,500M2 και είναι κύριο των προηγμένων εξοπλισμών στον τομέα τηλεπικοινωνιών: Αίθουσα μικροκυμάτων, απομακρυσμένο αυτόματο σύστημα μέτρησης κεραιών, περιεκτικό όργανο δοκιμής, High-Low αίθουσα δοκιμής θερμοκρασίας, φθορισμού συσκευή ανάλυσης μεγάλης ακτίνας X, θερμοκρασία/αίθουσα δοκιμής υγρασίας, συσκευή ανάλυσης φάσματος συχνότητας, ομοαξονική Stripper καλωδίων μηχανή, που ντύνει τον ελεγκτή πάχους, αλατισμένη αίθουσα e.t.c δοκιμής διάβρωσης υδρονέφωσης. Αυτήν την περίοδο τα προϊόντα κεραιών που καλύπτουν 88MHz σε 5.8GHz κάθε ζώνη, τα κύρια προϊόντα καλύπτουν τις ασύρματες επικοινωνίες 5G/LTE/WIFI/WIMAX/3G, την ασύρματη μετάδοση στοιχείων, το δορυφορικό προσδιορισμό θέσης, την ψηφιακή τηλεόραση, τη δημόσια ασφάλεια, πολιτικά συστήματα επικοινωνιών και άλλες σημαντικές εφαρμογές. Τα προϊόντα ενισχυτών σημάτων καλύπτουν το GSM, CDMA, DCS, PC, σημαντική σειρά WCDMA LTE. Μέσω της ανεξάρτητης καινοτομίας, που αναβαθμίζει στη διπλή διπλός-ταινία συστημάτων, multi-system, πολλαπλής ζώνης συσκευές αφήσαμε ήδη στους ανταγωνιστές μακρινό πίσω.

Με την ισχυρή τεχνική δύναμή της, η αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων και οι άριστες υπηρεσίες που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις αγορές, αυξάνουν το μερίδιο αγοράς. Η υποδοχή προϊόντων μας όχι μόνο από GUOREN, ZTE και άλλους κατασκευαστές εξοπλισμού επικοινωνιών αλλά και λαμβανόμενος, συμπεριλαμβανομένης της China Telecom, τους διεθνείς γίγαντες διαδικασιών PTTelkom ίδια, βαθμιαία επιτυχώς στην Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τις αφρικανικές αγορές! «Η ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» είναι η φιλοσοφία ποιότητας και υπηρεσιών της επιχείρησης. Κρατάμε προσπαθούμε και έχουμε τις συνεισφορές στη βελτιστοποίηση δικτύων κινητής επικοινωνίας, για να σιγουρευτούν οι πελάτες μας είναι σε θέση να πάρουν τις κατάλληλες λύσεις και την περιθωριακή τεχνολογία.

Επειδή η εστίαση, έτσι ο επαγγελματίας, η ικανοποίησή σας είναι η ανηλεής αναζήτησή μας δεσμευμένη στην ασύρματη επικοινωνία η βελτιστοποίηση, είναι ο εμπιστευμένος συνεργάτης σας. Διεθνείς εδώ ειλικρινά ευπρόσδεκτοι νέοι και παλαιοί πελάτες Runshine για να επισκεφτεί την επιχείρησή μας, για να κάνει το αμοιβαίο όφελος και να δημιουργήσει το καλύτερο μέλλον από κοινού!

Στοιχεία επικοινωνίας
Runshine international Co Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Hunter

Τηλ.:: 86-0755-28369582

Φαξ: 86-0755-28369592

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)